Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@22:16:33 GMT

علی صبوری و پا گذاشتن در جای پای امیر تتلو!

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۷۷۷۱۲

علی صبوری و پا گذاشتن در جای پای امیر تتلو!

عصر ایران ؛ نهال موسوی - «علی صبوری برنده سری دوم استندآپ کمدی برنامه خندوانه (خنداننده شو) به مخاطبین صفحه اینستاگرامیش توهین کرد!» شنیدن این خبر بسیار ناراحت کننده‌ است.

علی صبوری در برنامه خندوانه که ظاهر شده بود هر آنچه داشت را مدیون محبت مردم می‌دانست و برای این مردم و مخاطبانش احترام بسیاری قائل بود ولی حال در صفحه اینستاگرامش یک استوری گذاشته است که «بی لیاقت‌ها ، به درک و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. »

حال این استوری برای چیست؟ علی صبوری از چه ناراحت شده است؟ و ... اصلا اهمیتی ندارد مهم این است که انگار دارد باب می‌شود که باید به فالورها با زبان فارسی سخت سخن گفت.

وقتی که اسپانسرها و حمایت کننده‌ها به دلیل همین دنبال کننده‌ها به اعتراف خودتان با شما چند صد میلیون قرارداد می‌بندند البته که هوش و ذکاوت زیادی نمی‌خواهد که استراتژی در جهت حفظ این مخاطبین است ولی چه اتفاقی رخ می‌دهد که ناگهان مخاطبین تبدیل می‌شوند به بی‌شعور، بی لیاقت و ...

ماشالله اتفاقات فضای مجازی چندان زیاد شده است که می‌توان نوع برخورد یا شکل توهین این شاخ‌های اینستاگرامی را دسته‌بندی کرد، مثلا بهاره رهنما حرفی می‌زند که به بخشی از هموطنان توهین قلمداد می‌شود، در اصل قصدش توهین نبوده است از سر بی احتیاطی، ندانم کاری، جو زندگی و ... این حرف را زده است ولی مدل علی صبوری در دسته امیر تتلو قرار می‌گیرد که از صبح تا شب با انواع توهین مستقیم و ناسزا به دنبال‌کننده‌هایش سعی در تحریک آنها دارد و دست به تحقیر و تمسخر آنها می‌زند. برای لایک و کامنت بیشتر یا ...

هنوز یادمان نرفته است که در اواسط تابستان امسال سریال «آخر خط» هر شب بر روی آنتن شبکه 3 رفت و علی صبوری نقش اصلی آن سریال بود ولی نه تنها سریال پرمخاطبی نشد حتی بینندگان در حد معمول هم از آن استقبال نکردند. در صورتی‌ که قرار بود این نقش آفرینی با مدد از فالورها باعث شود که اتفاقات دیگری رقم بخورد.

همان زمان شروع پخش سریال «آخر خط» خبری منتشر شد که تلویزیون یک قرارداد 10 ساله با علی صبوری امضا کرد و خود او اظهار داشت: « به تلویزیون یک تعهد حرفه ای 10 ساله داده ام که همه کارهایم تا 10 سال آینده با اجازه مدیران سازمان باشد. [...] به همین خاطر است که می خواهم به تلویزیون بیایم. برنامه ام این که از اینستاگرام فاصله بگیرم و در تلویزیون کار کنم. من مدتی در فضای مجازی فعالیت داشتم و آزمون و خطا می‌کردم. در کلیپ هایی که می ساختم شبیه فیلم سینمایی بود و عوامل هم عوامل فیلم سینمایی بودند و چون جایی نبوده تا نظارت کند، شاید ناآگاهانه خط قرمزهایی را نیز رد کرده باشم، علت آن هم این بوده است که کسی وجود نداشت تا روی آنها نظارت کند. ولی به نظرم امروز به آن تجربه رسیدم که کاملا فضای مجازی را کنار بگذارم و وارد تلویزیون شوم.»

حال یک پرسش اصلی مطرح است آیا این قرارداد همچنان پابرجاست یا فقط یک ترفند تبلیغاتی بود؟ آیا استقبال کم از سریال «آخر خط» باعث شد اصلا این قرارداد 10 ساله به خاطرات بپیوندد؟ آیا مدیران صداوسیما از این توهین‌های علی صبوری در اینستاگرام اطلاع دارند؟

آقای صبوری لازم است که بگویم حدود یک سال قبل هم از اینستاگرام خداحافظی کردی و با مظلوم نمایی‌های معمول و همیشگی نوشتی: 

«من خیلی تلاش‌ کردم، خیلی انرژی ‌گذاشتم، خیلی سعی کردم...اما باختم، بدم باختم ...

دیگه نمی‌توانم ادامه بدم... دیگه کشش‌ مغزی‌ ندارم... دارم روانی‌ میشم... دیگه گریه نمی‌کنم، بگن این مظلوم‌نمایی کرد، کاش یکم باهم مهربون بودیم... کاش دل‌ نمی‌شکستیم...دیگه بتمن هم نمیتونه نجاتم بده... حتی خدا هم رفته یه سمت دیگه ... مبارکتون باشه ... من دیگه نمی‌توانم بسازم، بخندونم و به اینجا فکر کنم...نابود شدم...

دوستون دارم...

برای همیشه خداحافظ»

یک یادآوری ساده به علی صبوری لازم است و اینکه فضای مجازی یک قوانین ساده دارد همان گونه که هرکسی که به تو یا کارت نقد کند نهایتا می‌توانید بگوید : «ناراحتی می‌تونی آنفالو کنی» حالت برعکسش هم صدق می‌کند شما از دست فالوری ناراحتی می‌توانید بلاکش کنید یا از دست جمعیت زیادی از آنها گله داری می‌توانید صفحه‌تان را ببندید و به صورتی در بیاورید که هر که را دوست داشته باشید راه دهید و یا نه نهایتا می‌توانید که اصلا صفحه کاربریتان را غیر فعال کنید ولی حق ندارید به آنها توهین کنید. آنها و تعداد آنهاست که ملاک و معیار این آگهی‌های بازرگانی است که غیر از آنها محتوای زیادی در صفحه شما به چشم نمی‌خورد!

کار علی صبوری در بهترین حالت مانند آن دانش‌آموزان مدرسه است که هر سال موقع دهه فجر در مدرسه جنگ شادی راه می‌انداختند و چند نفری 2 یا 3 آیتم طنز هم اجرا می‌کردند. حال از سایه سر این دنیای مجازی و شرکت در برنامه خندوانه و ... این آیتم‌های طنز سطحی برای علی صبوری دنبال‌کننده‌های میلیونی آورده است و معلوم است که این شخص جایگاهش را نمی‌شناسد و هر آنچه از دهنش جاری می‌شود را به مخاطبانش می‌گوید.

در صورتیکه علی صبوری و امثال او باید هر نانی که می‌خورند ممنون این مخاطبان اینستاگرام باشند که گر آنها نبودند معلوم نیست که الان واقعا همین شکلی زیست می‌کردند یا خیر؟

 

بیشتر بخوانید: بگذاریم «جناب شاخ» هم فیلمش را بسازد، چرا که نه ؟ شاخ اینستاگرامی هم شبکه سه را نجات نداد ۳۰ میلیون برای یک پست تبلیغاتی! / مظنه تبلیغ در اینستاگرام سلبریتی‌ها لینک کوتاه: asriran.com/003CNk

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: علی صبوری خندوانه علی صبوری فضای مجازی کننده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۷۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • سوت‌های کرکننده علیه تن‌هاخ: برو دیگه لعنتی!‏
  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • کاریکاتور/ کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک
  • سقوط از دره به فوت شهروند قزوینی منجر شد
  • جان باختن یک نفر بر اثر سقوط به دره در اتوبان قزوین - تنکابن
  • ۵ مصدوم بر اثر برخورد دو خودرو در آزاد راه قزوین - زنجان
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • ۳ مصدوم در حادثه رانندگی در محور  تاکستان - همدان